پروژه دروغ پردازی
يكشنبه, ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۱۸ ب.ظ
اتاق فکر تخریب «اصولگرایی انتقادی» و «مدیریت جهادی» کجاست؟
در
پروژه «دروغ پردازی» که از چندماه قبل همزمان در رسانههای سه جریان فتنه،
انحراف و مدافع گفتمان تحجر کلید زده شد، کوشیده شده بود با نسبت دادن
موضوعات دروغ، افکارعمومی را نسبت به عملکرد قالیباف بدبین کند. سه جریان
نامبرده اگرچه علی الظاهر هماهنگی چندانی در راهبردها و تاکتیکها بایکدیگر
ندارند اما در عمل هدف واحدی را دنبال میکنند.
سرویس سیاسی«فردا»: محمدباقر قالیباف این روزها موضوع اصلی اتاقهای فکر رقبا و دشمنان شده است. محبوبیت نسبی و کارنامه موفق مدیریتی این نامزد انتخابات ریاستجمهوری باعث شده تا جریانهای سیاسی با گرایشهای متفاوت و بعضا متناقض بر این نکته اتفاق نظر داشته باشند که حضور قالیباف در جایگاه ریاستجمهوری برای آنها خطری بزرگ محسوب میشود چرا که نه از سوی سیاسیون مدیریت میشود و نه در حوزه کارآمدی میتوان با او رقابت کرد و به همین دلیل در پیوند پنهانی و نانوشته از طرق مختلف، تخریب چهره او را دنبال میکنند. یکی از مهمترین شیوهها و ابزارهای رسیدن به این مقصود، به راه انداختن جنگ روانی از طریق دروغ پردازی و تحریف اظهارات و واقعیات است. شنیدهها حاکی است در روزهای آینده از پرده دیگری از این پروژه رونمایی میشود و از سوی یکی از جریانات مدعی ارزشگرایی در فضای سیاسی که از حمایت آقای «ص.م» بهره مند است، یک لوح فشرده تخریبی علیه قالیباف منتشر خواهد شد.
در هفته گذشته همچنین شبکه تلویزیونی بیبی سی و رسانههای ضدانقلاب به استناد یک فایل صوتی تقطیع شده، پروژه «مستندنمایی» علیه محمد باقر قالیباف شهردار تهران را کلید زدند. پیشتر البته شبکه تلویزیونی صدای آمریکا نیز یک مستند تخریبی اختصاصی علیه این نامزد انتخابات ریاستجمهوری را سه بار پخش کرد. برخی رسانههای داخلی نیز از مدتها پیش سعی کردند که کارنامه موفق مدیریتی قالیباف را با حاشیهسازی، دروغ و تحریف مخدوش کنند. البته پروژه «دروغ پردازی» علیه قالیباف پس از آن کلید زده شد که مشخص شد بر اساس نظرسنجیهای محافل رسمی داخلی، شهردار تهران به دلیل توفیق در کسب رضایت مردمی بیشترین شانس را در میان چهرههای ریاستجمهوری برای راهیابی به ساختمان پاستور داراست. یکی از ابعاد پروژه «دروغ پردازی» تحریف اظهارات قالیباف به شیوه مستندنمایی از طریق تقطیع و به هم چسباندن بخشهای مختلف سخنرانیهاست تا نتیجه مورد دلخواه به مخاطب تحمیل شود. ضدانقلاب خارج از کشور در چند روز گذشته بخشی از این پروژه را به نمایش گذاشت که بر اساس آن کوشیده شده بود محمدباقر قالیباف را متهم اول برخورد با دانشجویان جلوه دهد.
در بخش دیگر پروژه «دروغ پردازی» که از چندماه قبل همزمان در رسانههای سه جریان فتنه، انحراف و مدافع گفتمان تحجر کلید زده شد، کوشیده شده بود با نسبت دادن موضوعات دروغ، افکارعمومی را نسبت به عملکرد قالیباف بدبین کند. سه جریان نامبرده اگرچه علی الظاهر هماهنگی چندانی در راهبردها و تاکتیکها بایکدیگر ندارند اما در عمل هدف واحدی را دنبال میکنند.
یکی از مهمترین دروغهایی که در این پروژه تلاش میشود به قالیباف نسبت داده شود به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است که این پروژه از دیروز توسط رسانههای جریان انحرافی کلید زده شد. این در حالی است که لیدر جریان انحراف پیش از این از دوستی با ساکنان سرزمینهای اشغالی سخن گفته بود و بارها واژه اسرائیل را در گفتمان خود به کار برده است.
دروغ دیگری که پیش از این و با آشکار شدن حضور قالیباف در انتخابات محرز شد، اعلام رنگ نارنجی به عنوان رنگ انتخاباتی قالیباف برای شبیهسازی فعالیت انتخاباتی شهردارتهران با آنچه در سال 1388 گذشت، بود. این دروغ در رسانههای حامی جریان تحجر و منسوب به آقای «میم» بازتاب گستردهای داشت و باوجود تکذیب رسمی آن، این رسانهها حاضر به عقب نشینی از این دروغ نشدند.
یکی از مهمترین پروژههای «دروغ پردازی» علیه قالیباف که سال گذشته افشا شد، سخنان لیدرجریان انحرافی درباره شهردار تهران بود که صراحتا در حاشیه یک مراسم افطاری گفته بود: «برای قالیباف برنامه مفصلی داریم.» با وجود آنکه سخنان وی بازتاب گستردهای در رسانهها داشت اما وی هیچ گاه حاضر به عقب نشینی از این سخن نشد. افزایش حملات روزنامه رسمی دولت در روزهای بعد از سخنان این چهره جنجالی دولت، نشانه بزرگی از اجرایی شدن این پروژه بود. هم اینک روزنامه ایران صفحات تهران خود را صرفا به تخریب عملکرد شهرداری و شخص محمدباقر قالیباف اختصاص داده و اینگونه مینماید که در هشت سال حضور قالیباف در راس مدیریت شهری کوچکترین کار مثبتی در شهر انجام نشده است.
چندی از این سخنان نگذشته بود که روزنامه ایران در تحلیلی، قالیباف را دشمن شماره یک دولت نامید. کنفرانس مطبوعاتی محمود احمدینژاد تجلی این تحلیل بود که وی در پاسخ به سوالی که ارتباطی با حوزه شهری نداشت به انتقاد از این موضوع پرداخت که «شما چرا از شهرداری انتقاد نمیکنید؟» احمدینژاد البته سخن از درختانی گفت که سحرگاهی به هنگام حرکت کاروان ریاستجمهوری برجای بوده و درهنگام بازگشت، محوشده بودند. با وجود چندبار درخواست روابطعمومی شهرداری، ریاستجمهوری هیچ گاه حاضر به بیان آدرس جاییکه احمدینژاد گفته بود نشد و موضوع در گذر زمان به فراموشی سپرده شد.
آنچه قالیباف را در معرض تهاجم و حمله سه جریان تحجر، انحراف و فتنه قرارداده چیزی نیست جز تاکید مکرر وی بر لزوم احیای مدیریت جهادی، مبارزه با سیاست زدگی و پرهیز از فرهنگ سرمایهداری و عاملان این پروژه هم کسانیاند که کارنامه و عملکرد مشخصی برای عرضه ندارند و چاره کار را در تهاجم به کارآمدی و مدیریت جهادی میبینند. پروژه دروغسازی علیه قالیباف آنگونه که در محافل رسمی و غیر رسمی وعده داده شده در روزهای آتی منتهی به انتخابات وارد حوزههای جدیدتری هم میشود.
۹۲/۰۲/۲۹