با کاندیداها در مسیر پاستور؛ صبح بیست و نهم اردیبهشت
يكشنبه, ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۲۶ ب.ظ
«اکبر به نفع اکبر» هر دو علیه اصولگرایان!
محسن
رضایی، قطب مستقل انتخابات ریاستجمهوری که بیش از همه کاندیداها، تکلیف
حضور مستقل از جناحها را مشخص کرده است، از یکی از مهمترین تجارب خود گفته
که برای ریاستجمهوری و بقای طولانی مدت جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی،
نقش مهمی دارد؛ اما اصولگریان و ائتلاف به جان هم افتادهاند و همدیگر را
متهم میکنند که اگر کنار نکشند، به کاندیدای رقیب کمک کردهاند...
اگر تا روزهای گذشته این اصلاحطلبان و مخالفان مدیریت اصولگرایان بودند که وضعیتشان در انتخابات ریاست جمهوری مشخص نبود، اینک با حضور هاشمی رفسنجانی، این اصولگرایان هستند که وضعیت نامشخصی دارند و هر گروهی از آنان، از گروه دیگر میخواهد به نفع دیگری کنار رود.
در تازهترین این موارد، انتقادات به علی اکبر ولایتی آغاز شده است. برخی رسانههای اصولگرا بر این باورند که حضور ولایتی در انتخابات و کنارهگیری نکردن وی، سرانجام به سود اکبر هاشمی رفسنجانی پایان خواهد یافت، چون حضور ولایتی به تفرقه در بین ائتلاف 1+2 منجر میشود و سرانجام هاشمی از این تفرقه سود خواهد برد؛ پس برخی از اصولگریان به نفع قالیباف، به ولایتی حمله میکنند. گویی این رسانهها دریافتهاند که قرار نیست ولایتی کنار برود و تا آخر خواهد ماند. در این صورت دو عضو ائتلاف باید با هم رقابت کنند.
از سوی دیگر، نزدیکان محمود احمدی نژاد هم از خطر هاشمی سخن میگویند و میخواهند همه اصولگرایان بر گرد احمدی نژاد آیند، تا آنان مانند سال 84 هاشمی را شکست دهند؛ اصولگرایانی که دیگر نمیتوانند از بغض هاشمی به احمدی نژاد روی آورند که بغض آنان از احمدی نژاد، اگر بیشتر از بغضشان نسبت به هاشمی نباشد، کمتر از آن هم نیست.
اما اصولگرایان که هنوز سرگرم دعوای درونی خود هستند، در مقابل هاشمی دو راهبرد پیش گرفتهاند؛ راهبرد نخست، حمله به هاشمی و رویکردهای مدیریتی و کهنسال بودن وی است و راهکار دوم، توصیههای مشفقانه به پیرمردی است که توانایی حرکت چندانی ندارد و آن گونه که رسانههای اصولگرا میگویند، بناست دختران و پسران وی کشور را در صورت ریاستجمهوری وی اداره کنند؛ شاید اگر اصولگرایان به کار خود مشغول شوند، سود بیشماری به آنان برسد!
محسن رضایی قطب مستقل انتخابات ریاست جمهوری که بیش از همه کاندیداها، تکلیف حضور مستقل از جناحها را مشخص نموده، از یکی از مهمترین تجارب خود گفته است که برای ریاستجمهوری و بقای طولانی مدت جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی نقش مهمی دارد. این تجریه، تجربه کادرسازی و سپردن انقلاب به دست جوانان است که در چند مرحله انجام میگیرد.
محسن رضایی در این باره گفته که یکی از مهمترین تجارب من کادر سازی است و هیچ کس در کشور به اندازه من کادر تربیت نکرده است.
وی در این باره اظهار داشت: بسیاری از کسانی که هماکنون در اداره کشور هستند و یا شهید شدهاند و بعضا هم برخی از آنها را مردم نمیشناسند، مدیران قابلی هستند که در دوران مدیریتی ما تربیت شده اند.
وی افزود: من میخواهم آن تجربه را برای نسل سوم و چهارم به کار بگیرم و برای همین، بسیاری از فرمانداریها را به جوانهای نسل سوم و چهارمی که فوق لیسانس و دکترا دارند، خواهم داد و پس از دو سال از میان آنان، استاندارهایی را برخواهم گزید و در سال چهارم، اولین وزرای جوان را تقدیم ملت ایران خواهم کرد که حتی ظرفیت ریاست جمهوری را هم داشته باشند.
در پایان نیز علیرضا پناهیان که پیشتر از طرفداران پایداری بود و مدت اخیر هم به سمت حجت الاسلام ابوترابی رفته است، در مراسم بزرگداشت آیت الله بهجت، خواهان سر کار آمدن رئیسجمهوری شده که بوی آیتالله بهجت را بدهد.
وی با اشاره به نامگذاری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی توسط مقام معظم رهبری گفته است: مردم باید رئیسجمهوری برگزینند که ذرهای بوی آیتالله بهجت بدهد.
پناهیان بیتقوایی میان مسئولان را دارای آثار بسیاری در جامعه دانست و گفت: مسئولان مسئولیت بیتقواییها در جامعه را به عهده دارند.
۹۲/۰۲/۲۹